Vælg de rette løbesko til din træning

10 januar 2020
sara__mortensen

Er du på udkig efter nye løbesko eller er du i tvivl, om dem du har i forvejen, er de rigtige for dig? Uanset hvad grunden er, så kan det godt betale sig, når man leder efter nye løbesko at gøre sig ekstra overvejelser og tanker. Løbesko er noget af det vigtigste man skal have styr på, når det gælder løbetræningen. Hvis man har et par dårlige løbesko, så ødelægger det hele træningen og ikke mindst fødder og krop. Man kan let få skader, hvis man løber meget i de forkerte sko. Vi skulle gerne holde vores fødder raske og sunde resten af vores liv, så hvorfor ikke passe så godt på dem som man nu kan allerede nu? Det kræver lidt forarbejde og overvejelser at finde de helt rette løbesko, men hvis man tager sig tiden til at få undersøgt markedet, så vil man helt sikkert ikke fortryde det, da det gør en stor forskel på de fremtidige løbeture.  

Det vigtigste når man skal vælge sine nye løbesko, er selvfølgelig at de sidder behageligt på foden. Der findes løbesko, som er velegnet til en bestemt løbestil, men det kan dog ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at de sidder godt på netop din fod. Hvis du synes, at de er behagelige at løbe i, så er det de rette sko for dig. Man kan derfor ikke sammenligne med kammeraternes sko og deres oplevelse af dem, fordi ingen har samme fødder. Vi er alle forskellige, og man skal derfor passe på med ikke at lade sig ”narre” af, at ens kammerat siger at hans løbesko er de bedste og nyeste på markedet, og dem skal man bare få fingrene i med det samme. Det er bestemt ikke ens betydning med, at det er de rette sko for netop dig og dine fødder.  

Forkæl dig selv med et par gode løbesko

Hvad enten man er nybegynder eller erfaren løber, så kan det være motiverende at forkæle sig selv i ny og næ med nyt løbetøj eller løbesko. Hvis man nogengange forkæler sig selv, hjælper det med at holde motivationen oppe til at komme ud og løbe – det er utrolig motiverende at trække i noget lækkert kvalitetsløbetøj- og sko, så hvis du nogle gange tilføjer lidt nyt til garderoben, vil det holde motivationen oppe. Du kan finde mange smarte modeller af herre løbesko i dag, og der kommer hele tiden nye til. Derfor kan det måske for nogle også være svært at bestemme sig for, hvilke løbesko man nu også skal købe. Skal man gå med de klassiske sorte? Eller vælge nogle smarte farverige? Hvis man løber ofte, så kan man med fordel investere i to par. Så kan man både vælge et par sorte og et par farverige, og så skifte mellem dem.

Dine løbesko skal give dig god selvtillid. Du skal føle at du har de lækreste og fedeste sko på, som passer til dig og din stil. Der er ikke noget i vejen for at sende et signal om, at man er en modebevidst mand, som ikke er bange for at vise, at man er selvsikker. Måske synes nogle mænd at det er et sikkert valg at gå med de sorte, diskrete sko – men hvis du sidder og faktisk er vilde med de neon gule eller knald blå sko, så vælg dem! Du skal altid vælge nogle sko, som du synes, at du ser hammer godt ud i, og som sidder perfekt på din fod.

 

Flere Nyheder