Alt du bør vide om parterapi i Vanløse

11 maj 2021
cecilie_mortensen

Er parterapi noget, du slet ikke kender til? Eller har du måske altid haft et forbehold overfor at modtage denne type hjælp? Så læs endelig med i denne artikel. Forhåbentligt bliver det mere håndgribeligt for dig, hvad parterapi kan gøre godt for. 

Dette skal du vide om parterapi i Vanløse 

Få hjælp til de ting der udfordrer jer

Det særlige ved parterapi er, at der kan skabes rammer for, at din partner og dig kan komme ind på det, I er udfordret på i jeres parforhold. Det kan være, I er udfordret med de samme uhensigtsmæssige mønstre, skænderier eller lignende som gør, at I har svært ved at bryde den cirkel, I er kommet ind i. Det kan også være at du eller din modpart har et ønske om mere intimitet og mere nærvær og at I selv har svært ved at komme derhen. 

Mulighederne er mange, når et forløb med parterapi startes op. Det er dog rigtig vigtigt at understrege, at I kan få hjælp til lige præcis de ting, I har brug for. I er nemlig selv med til at sætte rammerne og dagsordenen for terapien. 

Få nye redskaber med hjem 

En anden god ting ved parterapi i Vanløse er også, at I kan få konkrete redskaber med hjem, hvis det er det, I har brug for. Parterapien kan derfor også hjælpe jer på nye og konstruktive måder, så I kommer videre i jeres situation. 

Parterapi er en investering i jeres parforhold

Selvom det kan virke grænseoverskridende, at udfordringer i parforholdet skal vendes med en fremmed, så kan parterapi være guld værd for jer som par. Ved at starte i parterapi kan I nemlig vise, at I prioriterer hinanden og parforholdet, og at I begge har et ønske om at få jeres forhold til at fungere, som I ønsker det. 

Flere Nyheder