Besøg den bedste restaurant i Fredericia

Besøg den bedste restaurant i Fredericia

oktober 9, 2019 Slået fra Af admin

Drømmer du om delikate retter og skønne drikkevarer? En frokost eller aften, som du kan nyde i godt selskab? Og med lækker mad? Så skal du besøge Restaurant Ros i Fredericia. Her bliver du fuldstændig forkælet, lige meget hvad du bestiller. Restauranten emmer af hygge, smag og glæde – der er derfor det perfekte sted at tage kæresten eller familien med hen, når I skal nyde en hyggelig middag.

Hvad kan du opleve på Restaurant Ros?

Restaurant Ros er ikke bare en tur i byen og ud at spise. Det er en oplevelse. En du kan dele med dine nærmeste. Restauranten er yderst hyggeligt indrettet og stylet med moderne interiør. Der er god plads, og du føler ikke, at du sidder lige til bords ved nabobordet. Restauranten er derfor oplagt til den intime og hyggelig kærestemiddag. 

Maden er også i top. Du får nogle utrolig lækre retter og så endda til gode priser. Du kan f.eks. vælge:

3 retters menu til frokost til kun 225 kr. 

3 retters menu til aften til kun 295 kr. 

5 retters menu til aften til kun 350 kr. 

Det betyder, at du kan nyde virkelig godt tilberedt mad til priser, hvor alle kan være med. Menukortet på Restaurant Ros indeholder også meget forskelligt, så der er virkelig noget for enhver smag. 

Få lækker mad der er tusind stjerner værd!

Menuen indeholder lidt af hvert fra verdens køkkenener, blandt andet:

– Bagt torsk

– Stegt kammusling

– Dansk kalv

– Æblekompot

Og du kan altid vælge mellem et eksklusivt udvalg af gode vine.

Vil du vide mere om Restaurant Ros?

Det er altid en god idé at reservere bord på Restaurant Ros. Det er et populært sted, der ofte er fyldt op – især til aften og i weekenden. Du kan besøge deres hjemmeside for at booke bord. Her kan du også læse lidt mere om den skønne menu: https://restaurantros.dk/fredericia/