Bestil tid til akupunktur i Valby

07 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Har du ondt, eller føler du dig ude af balance? Så bør du prøve en akupunktur behandling.

Hvad kan jeg opnå med akupunktur behandling?

Akupunktur er en behandlings form med mange forskellige og varierende anvendelses områder. Blandt andet er der gode indikationer for akupunktur i forbindelse med behandling af inflammatoriske tilstande så som for eksempel eksem, overfølsomhed, allergi, gigt eller lidelser i mave tarm systemet. Patienter med blandt andet Morbus Crohn og IBS (Irritated Bowel Syndrome, eller irritabelt tyktarm på dansk), beretter om såvel god lindring som varige bedring i deres sygdomme som følge af akupunktur behandling.

Du vil desuden kunne få rigtig meget ud af akupunktur hvis du benytter denne alternative behandling som et led i din stress behandling. Akupunktur kan virke afstressende og beroligende på centralnervesystemet, hvilket er rigtig vigtigt når det gælder heling efter længere tids stress.

Akupunktur Valby

Dine stress symptomer vil reduceres mærkbart, hvilket vil give din krop et tiltrængt pusterum. Og så vil du få mere overskud til eventuel terapi, som kan hjælpe dig med at hele dit sind.

Hvor kan jeg få en god akupunktur i Valby?

Hvis du er bosiddende i hovedstadsområdet, for eksempel i København eller Valby eller på Frederiksberg, kan du med fordel aflægge Akupunktur Klinik på Søndre Fasanvej en visit.

Hos Akupunktur Klinik kan du få tilbudt professionel akupunktur behandling uanset hvilke lidelser eller dårligdomme du kan præsentere. Akupunktur Klinik kan hjælpe med alt fra stress behandling med akupunktur til behandling af sports skader, senskader efter hjernerystelse eller andre hovedtraumer, kroniske smerter og gigt sydomme.

De dygtige akupunktører hos Akupunktur Klinik har den rette uddannelse og erfaringsmæssige baggrund til at hjælpe alle typer patienter. Og da klinikken er godkendt til tilskud fra Sygeforsikringen Danmark behøver et akupunktur behandlings forløb ikke at koste dig spidsen af en jetjager.

Læs mere på aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder