Derfor skal du handle hos et slagteri

14 april 2020
anne-mette_hansen

Mmh, der findes intet bedre en helt ny udskårne bøffer eller hvad med en saftig roastbeef? Godt kød kræver godt håndværk, og derfor finder du også de bedst stykker kød hos en slagter frem for i supermarkedet. Men hvorfor skal du egentligt ellers købe kød hos slagteren? Og hvor finder du et af de bedste slagterier i Nordsjælland?

5 gode grunde til at købe kød hos din slagter

1. Hos slagteren kan du får ekspertise og gode råd om anvendelse af kødet.

2. Hos slagteren kan du få lige den udskæring, som du skal bruge.

3. Hos slagteren kan du købe større partier kød. 

4. Hos slagteren kan du få specielle udskæringer, som supermarkedet typisk ikke fører.

5. Hos slagteren kan du få frisk udskåret kød.

6. Hos slagteren kan du få slagtet dit eget kvæg, grise eller lignende.

Der er derfor mange gode grunde til at handle ved din slagter. Her kan du altid regne med kvalitet, og du slipper for det der vakuumpakkede kød, man typisk ser i supermarkedet. 

Professionelt slagteri i Nordsjælland

Bor du i Nordsjælland? Så skal du se nærmere på Kosakgårdens slagteri. Her får du en helt autentisk slagterioplevelse, hvor du altid er garanteret friskhed og kvalitet. Her slagtes alt fra vildt og kreaturer til gris, geder og lam. Du kan derfor helt sikkert få lige de udskæringer, som du har brug for, f.eks. også hele grillgrise. 

Der er gang i den hos Kosakgårdens slagteri. De slagter hver mandag og tirsdag og laver friske udskæringer resten af ugen. Ligeledes er de også godkendt til økologisk slagtning. Udover at du kan købe lækre stykker kød i deres gårdbutik, kan du selvfølgelig også selv få slagtet dit kvæg, din grise eller lignende hos Kosakgården. På deres hjemmeside kan du læse meget mere om priserne for forskellige typer slagtning og udskæring. 

Læs meget mere om Kosakgårdens slagteri og gårdbutik lige her: http://www.kosakgaarden.dk/

 

Flere Nyheder