Det hjælper massage dig med

06 november 2021
peter_mortensen

editorial

Du vågner før din alarm med en dundrende hovedpine. Du havde ondt i nakken i går, men gjorde ikke noget ved det. Det betaler du for nu.
Da du ruller ud af sengen, tager det dig et par forsøg at komme op. Den ryg er helt smadret efter at have siddet bøjet over et skrivebord det sidste lange stykke tid. Du kan ikke huske hvornår du sidst har sovet godt. Den eneste grund til, at du kan kommer ud af sengen, og ikke fortsætter med at sove, er hovedpinen der netop forhindre dig i at sove. Det lykkedes dig at slæbe dig hen til kaffemaskinen og starte den. Du kan ikke længere huske hvor stærk kaffe du plejede at lave. Men for tiden laver du den stærkere og stærkere hver dag. Du er så træt. Ikke kun af mangel af søvn. Men hvornår var du sidst i fitness? eller trænet og rørt dig på anden måde? Du har absolut ingen energi. Hvis bare du ikke havde så travlt på arbejde, kunne du måske tage en sygedag. Men fortiden drukner i, i arbejde. Du har allerede taget alt for mange sygedage og er ved at blive kvalt i stress. Det kan tydeligt ses på dig. Poserne under øjnene. Tøjet sidder værre og værre hver dag. Du har taget 5 kilo på den sidste måned. 

Hvis bare alting ikke skulle gå så stærkt. Hvis bare du havde tid til en massage.

 

Positive effekter fra massage

Var det også sådan du vågnede i morges? Eller måske kan du blot genkende noget af det? Måden vi lever på fortiden, fører til mange problemer og skavanker. Det hele går så hurtigt, samtidig med at de ting vi gør fører til skader og slider os ned. Det hele skal gå så hurtigt at vi ikke har tid til os selv, tid til at passe på os selv. Massage er en måde at løse eller afhjælpe mange af de problemer der opstår som følge af den måde vi lever på for tiden. Ikke alene er det godt for kroppen, men det fungerer også som mindfulness eller meditation.

Her er nogle af de ting som massage kan gøre for dig:

-Forebygger skader og funktionsnedsættelse

-Forbedre immunforsvaret

-Mindsker smerter

-Øger helbredelsen af skader

-Nedsætter blodtrykket

-Gør vægttab nemmere

-Nedsætter stressniveauet

-Giver dig bedre søvn

-Gør dig i bedre humør 

-Gør dig mindre træt. Ligesom træning, vil det give dig mere energi

Massage kan meget, men det løser ikke alle dine problemer. Det er ikke et mirakelmiddel. Det kan gøre at du sover bedre, men selvfølgelig vil du ikke sove godt hver nat. Det sænker dit stress niveau, men hvis du er ved at gå ned med stress skal der ændringer til i din hverdag. For at tabe dig skal du stadig træne og spise rigtigt, ikke blot få massage en gang imellem. 

Massage alene kan ikke løse alle dine problemer. Det kan løse nogle og hjælpe på andre. Så det er et godt sted at starte.

Moderne samfund, moderne løsninger

Men hvis du netop har så travlt, at du ikke har tid til at passe på dig selv. Hvordan skal du så få tid til en massage? RaskRask er en moderne virksomhed med moderne løsninger. Velvære på dine vilkår. Du bestemmer hvor og hvornår du vil have massage. Massøren kommer hjem til dig og du kan få massage både morgen, middag og aften. Lige meget om det er mandag morgen eller søndag aften. Om du vil have massage i København, Roskilde eller resten af landet. I en tid, hvor du netop ikke har tid, hjælper RaskRask dig med at sparer tid og finde tid.

RaskRask hjælper dig ikke kun med at finde tid til massage. Men også træning, yoga eller frisør. Du kan få en personlig træner, yoga instruktør eller frisør hjem til dig selv, eller en park nær dig.

Få mere ud af din massage

Når du så har fundet tid til en massage, er det vigtigt at du får så meget ud af den som muligt. Først og fremmest, fortæl massøren om dine problem og være ærlige om dem. På den måde kan massøren bedst hjælpe dig, og bedst vide hvordan dine skader eller smerter skal behandles.
Da massagen finder sted hjemme hos dig, er det også vigtigt at du får skabt et roligt område. Massage er også meditation og mindfulness. Lav et område med stilhed eller rolig musik. Sørg for at de andre i huset ikke forstyrre På den måde kan du bedst slappe af og afstresse.

Det er også en god idé at snakke med din massør om din hverdag. På den måde kan massøren forudse hvilke skader du kan gå hen at få i fremtiden, og forebygge dem. Samtidig kan det også give massørerne en bedre indsigt i hvordan du har fået dine nuværende skader. På den led kan de bedre behandles og du kan få råd til hvordan du undgår det i fremtiden.

Som sagt, massage kan hjælpe dig med meget. Det er ikke et mirakelmiddel, men det er et rigtig godt sted at starte. Prøv det på egen krop og se selv hvor godt det virker.

Flere Nyheder