Du skal være klar til terapi, før det hjælper

03 april 2020
Anders Lundtang Hansen

Mange gange får man at vide, at man bør søge hjælp.

Ens kæreste mener måske, man trænger til terapi.

Chefen synes, man virker udbrændt, så man bør besøge en stresspsykolog.

Og sådan kunne listen blive ved med anbefalinger fra folk om at forsøge sig med forskellige former for terapier, der angiveligt kan afhjælpe på forskellige områder af ens krop og sind, hvor nogle er mere velkendte end andre.

Der skyder efterhånden så mange terapiformer frem, der lover bedring med alt muligt forskelligt, hvoraf nogle er mere velkendte og dokumenterede end andre, mens nogle lugter af det rene humbug.

Derfor er det jo klart, at man måske holder lidt igen med at gribe til nogle af disse forslag, men selvom man så måske finder frem til, hvad der skal vælges af en terapiform, hvor man måske vælger flere, så skal man selv være motiveret for det først og fremmest.

Dog vil vi lige skynde os at sige, at nogle former for terapi kan modvirke hinanden, hvis man benytter dem samtidigt – som der påstås.
Nogle gange kan dette postulat være korrekt, men andre gange er der måske mere tale om, at man gerne vil have eneret på patienten fra behandlerens side, så man ikke mister vedkommende til en konkurrent.

Derfor er det stadig en jungle at navigere i, hvad man skal vælge af terapi, fordi de alle sammen påstår, at de har løsningen på dine problemer.

Man kan jo altid prøve sig lidt frem og se, om man får gavn af den ene og så skifte over til en anden senere, men det kan også blive en bekostelig affære i det lange løb.

Derfor er vi her med redningen til dig ved at påpege, at du da skal vælge kropsterapeut.dk, hvis du næsten skal have garanti på at få en virkning mod det, som de skriver, at de kan afhjælpe med.

Flere Nyheder