Effektiv Kranio Sakral Terapi i Holstebro

02 marts 2022
Astrid Pedersen

editorial

Du har muligvis hørt om kranio sakral terapi, men har endnu ikke besluttet om du skal indlemme den i dit behandlings forløb. Det kan du dog roligt gøre.

Hvem kan have glæde af kranio sakral terapi?

De fleste mennesker kan faktisk have glæde af en behandling med kranio sakral terapi. Kranio sakral terapi er en blid og intuitiv behandlings form som efterlader dig veloplagt og i balance med dig selv.

Det er dog især patientgrupper der ellers har svært ved at modtage manuel behandling som får rigtig meget ud af kranio sakral terapi. Hvor massage, kiropraktor behandling eller osteopati godt kan være lidt hårdhændet, og dermed ikke velegnet til eksempelvis gigt eller osteoporose patienter, vil kranio sakral terapi altid kunne give et godt resultat.

De blide tryk mærkes næsten ikke – men det gør effekten. Og derfor vil du, såfremt du ikke tåler andre former for krops behandling, kunne have endog særdeles stor glæde ud af et behandlings forløb med kranio sakral terapi.

image

Få hjælp til at balancere din krop og dit sind med kranio sakral terapi

Af samme grund vil patienter med senfølger efter eksempelvis hjernerystelse eller piskesmæld kunne mærke gennemgribende effekter af kranio sakral terapi. I sådanne tilfælde vil traditionel massage nemlig også være for voldsom en oplevelse, lige som patienter med tendens til migræne eller Hortons hovedpine også vil opleve gode virkninger af den blide og nænsomme behandling.

Døjer du med stress, angst eller depression kan du opnå et højere energi niveau og en reduktion af dine symptomer med regelmæssig kranio sakral terapi. Og har du kroniske smerter som for eksempel fibromyalgi er kranio sakral terapi nærmest den ideelle behandlings form.

Få den bedste kranio sakral terapi i Holstebro

Leder du efter en kranio sakral terapeut nær din bolig i Holstebro kan du med fordel vælge Lis Hauge. Klik ind og læs mere på lishauge.dk.

Flere Nyheder