Få hjælp til håndtering af livet hos en dygtig psykolog

05 januar 2021
Astrid Pedersen

Føler du dig mentalt udbrændt efter længere tids stress, krise eller sorg? Så vil du sandsynligvis kunne have glæde af samtaler med en psykolog, hvor du kan få lov at sætte ord på din eksistentielle smerte.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog i Lyngby?

Det er altid en god idé at vælge en psykolog som har praksis tæt på din bopæl. På den måde slipper du for at skulle transporterer dig så langt når du skal til psykolog – og når du skal hjem igen. Der er en vis tryghed forbundet i at have psykologen lige i nærheden. Og er du bosat i Lyngby eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Psykologen.dk

Hvem er Psykologen.dk?

Bag Psykologen.dk står Lars Nørgaard, som er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1997. Lars Nørgaard er autoriseret psykolog og har siden år 2000 arbejdet målrettet med privat psykolog praksis og behandling af mennesker med ondt i livet.

Hos autoriseret psykolog Lars Nørgaard er du garanteret en helt igennem professionel behandling som iagttager samtlige professionelle og etiske retningslinjer for almen psykolog praksis. Lars Nørgaard tilbyder sparring og vejledning inden for alle typer problemer, for eksempel lavt selvværd og eksistentielle problemer samt mentale lidelser så som angst, depression og stress.

Lars Nørgaard kan hjælpe dig med at blive bedre til at navigere i din egen tilværelse. Gennem terapeutiske samtaler og øvelser kan du lære at blive opmærksom på hvordan de dårlige mønster opstår, og hvorledes de skal bearbejdes. Hos Lars Nørgaard er fremskridt og bedring nøgleordene – målet er at du skal have det bedre, og i fremtiden være bedre rustet til at håndtere mentale bump på vejen. Og dette mål opnås gennem åben, ærlig og frem for alt konstruktive terapeutiske samtaler.

Du kan læse mere om autoriseret psykolog Lars Nørgaard og booke tid til en indledende konsultation på hjemmesiden https://psykologen.dk/ 

Flere Nyheder