Få hjælp til mentale problemer hos en psykolog på Østerbro

03 august 2021
Astrid Pedersen

De fleste psykologer arbejder med samtalebaseret terapi. Igennem samtalen får klienten mulighed for at snakke om det der nager ham eller hende og dermed komme til bunds i sine problemer. Samtaleterapi er således en meget stærk metode når det handler om at få styr på de problematikker man går og tumler med i det daglige.

Det er klart at vi alle går rundt med bagage. I mange tilfælde kan disse problemer dog synes aldeles uoverstigelige. Når man er overvældet af bekymringer og som følge deraf udvikler negative tankemønstre kan det hurtigt føre til handlingslammelse. Og så er det at man føler at man hænger fast et sted i tilværelsen hvor man i bund og grund ikke har lyst til at være.

Få den rette hjælp hos en autoriseret psykolog

Det er her psykologen kommer ind i billedet.

Hvis du ønsker at frigøre dig fra de oplevelser og den negativitet som hæmmer dig i hverdagen er det vigtigt at få vendt diverse problemstillinger. Hos en psykolog kan du få hjælp til at sætte ord på dine oplevelser.

Når du gennem samtale terapi lærer dig selv at kende vil du have de stærkeste forudsætninger for at genfinde fodfæstet i dit liv. Du vil med sikkerhed føle at du får styr på tilværelsen. Og du vil blive langt bedre til at mestre denne – med større livsmod til følge.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog på Østerbro?

Hvis du er bosat i den københavnske, nærmere betegnet på Østerbro, kan du opsøge den dygtige og kompetente psykolog Renate Sommerstad.

Hos Renate Sommerstad vil du kunne få den hjælp du har brug for i forbindelse med bearbejdelse af sorg, depression, traumer, angst og lignende mentale tilstande.

Renate Sommerstad har mange års erfaring i at hjælpe klienter gennem kriser og med at opnå et højere selvværd. Du kan læse mere på renatesommerstad.dk

Flere Nyheder