Få hjælp til smerter og spændinger med zoneterapi

04 august 2022
admin

editorial

Føler du dig nogensinde stresset og anspændt? Har du hovedpine, der bare ikke vil gå væk? Hvis ja, så kan zoneterapi være svaret for dig!

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en alternativ medicinpraksis, der indebærer, at der lægges tryk på specifikke punkter på fødderne. Zoneterapi er baseret på princippet om, at disse punkter via nervesystemet er forbundet med tilsvarende dele af kroppen. Når der lægges tryk på disse områder og punkter, stimuleres energibevægelsen langs nervekanalerne og hjælper med at genoprette balancen i kroppen.

Hvordan kan zoneterapi hjælpe mig?

Zoneterapi kan afhjælpe stress, hovedpine, fordøjelsesproblemer og generelle ubalancer i krop og sind. Med regelmæssige zoneterapi behandlinger kan du genoprette din fysiske og mentale balance, og dermed få et stærkere helbred.

zoneterapi

Hvordan foregår en zoneterapi session?

Under en refleksbehandling vil terapeuten bruge specielle finger- og tommelfingermanipulationer for at stimulere refleks punkterne på dine fødder. Terapeuten vil vide præcis, hvilket område af foden der svarer til hvilken kropsdel.

Hvad er fordelene ved refleksologi?

Der er mange fordele ved zoneterapi – også kaldet refleksologi. Zoneterapi er en ikke-invasiv terapi, der kan bruges til at hjælpe med at forbedre det generelle helbred og velbefindende

Hvis du er interesseret i at prøve zoneterapi, skal du sørge for at finde en kvalificeret behandler, som kan skræddersy en behandlingsplan, der passer til dig. Du kan også lære mere om refleksologi ved at læse bøger eller artikler om emnet.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg vælger zoneterapi om behandling?

Som med enhver anden behandling er der visse risici og bivirkninger forbundet med refleksbehandling. Det er vigtigt at være opmærksom på disse, før du bestiller en session.

Risici:

-Der er risiko for blå mærker eller smerter i de områder, hvor der lægges tryk på

-Der er en lille risiko for infektion, hvis terapeuten ikke praktiserer korrekt hygiejne

-Du kan være mere følsom over for berøring efter en zoneterapibehandling, så det er vigtigt at slappe af og tage det roligt bagefter.

Find din zoneterapeut i Odense på klinik-velvaere.dk

Flere Nyheder