Få hurtigt tid til røntgenundersøgelse med en lægehenvisning

06 november 2019
admin

Skader på knogler, muskler og ligamenter kan ikke altid ses med det blotte øje. Alle, som en eller anden gang har forstuvet en ankel, forrevet et ledbånd i skulderen eller pådraget sig en menisken skade, kan nikke genkendende til det at kunne mærke forfærdelige smerter uden at det umiddelbart kan ses uden på huden.

I visse situationer vil der ganske rigtig optræde hævelser eller misfarvninger, men disse symptomer er langt fra tilstrækkeligt for den praktiserende læge, som ved almindelig palpering derfor ikke kan stille en fyldestgørende diagnose.

Derfor vil han eller hun typisk udskrive en henvisning til en røntgen klinik, som så ved hjælpe af en røntgen eller ultralyds undersøgelse kan fastslå skadens karakter og omfang.

Hvilken røntgen klinik i København skal jeg vælge?

Har du din faste bopæl i Region Hovedstaden, er der frit valg på alle hylder, uanset hvor i regionen du er bosiddende. Du kan således lige så godt vælge en centralt beliggende og moderne røntgen klinik med et solidt renommé og kort ventetid. Og en sådan finder du i Røntgenklinikken Nørrevold.

Røntgenklinikken Nørrevold er under ledelse af tre dygtige overlæger, og er, foruden det mest moderne udstyr til røntgen eller ultralyds undersøgelse, befolket af dygtige radiologer og sygeplejersker med speciale inden for radiologi. Du er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder, når du lader Røntgenklinikken Nørrevold forestå din røntgen eller ultralyds undersøgelse.

Dertil kommer, at Røntgenklinikken Nørrevold arbejder med utroligt korte ventetider, hvilket er en kæmpe fordel, hvis man har smerter og gerne vil have en udredning hurtigst muligt. Er der tale om en enkelt stående røntgen eller ultralyds undersøgelse, kan du faktisk komme til samme dag, og dermed få fastslået, om dine smerter stammer fra en fibersprængning, et brud eller en slem forstuvning.

Du kan med en lægehenvisning booke tid til røntgen eller ultralyds undersøgelse på https://www.noerrevold.dk/ 

Flere Nyheder