Familieterapi hos erfaren psykolog

01 oktober 2019
admin

Alle familier oplever kriser i ny og næ – som regel som følge af problemer hos et eller flere af de enkelte familiemedlemmer. Nogle familier klarer skærene på egen hånd, mens andre har brug for hjælp. Hører din familie til i den sidste kategori, kan I muligvis have stor glæde af et forløb hos en dygtig familieterapeut – for eksempel en psykolog.

Hvor finder jeg en familieterapi psykolog i Odense?

Hvis dit familieliv skranter – måske på grund af knas i parforholdet, eller som følge af et af børnenes alt overskyggende problemer – er det en rigtig god idé at opsøge en behandler med speciale inden for netop dette område. Leder du efter en sådan behandler i Odense eller omegn, kan det anbefales, at du tager et kig på autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann.

Med en uddannelse som Cand. pæd. psych. fra Danmarks Pædagogiske Universitet og en efteruddannelse i Psykoanalytisk Psykoterapi har Jens Henrik Thormann opnået certificering hos Dansk Psykolog Forening, og er således autoriseret psykolog. Jens Henrik Thormann er desuden i gang med en videreuddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi, hvilket er særdeles anvendeligt i netop denne form for praksis.

Gennem hele sit virke som autoriseret psykolog har Jens Henrik Thormann specialiseret sig inden for familieterapi samt børne og unge psykologi, og har blandt andet arbejdet med psykologisk behandling på behandlingshjem samt rådgivning og vejledning for patienter hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. En stor del af sin erfaring har Jens Henrik Thormann høstet fra sit arbejde i pædagogiske miljøer omkring børn med udviklingsforstyrrelser og blandingsdiagnoser, fra specialskoler og opholdssteder samt diverse afdelinger for børn og psykiatriske patienter.

I sin private praksis har Jens Henrik Thormann, foruden par- og familie terapi, arbejdet med supervision af plejefamilier og opholdssteder. Du er således garanteret en professionel behandling hos Jens Henrik Thormann. Du kan læse meget mere på http://www.psykologpraksis-odense.dk/ 

Flere Nyheder