Find apotekervarer og medicin på dit lokale apotek

04 august 2021
Astrid Pedersen

Står du for at skulle rejse på ferie, og har du i den forbindelse brug for såvel pillepas som håndkøbsmedicin mod feriemave, myggestik og lignende? Så kan du med fordel finde hvad du søger på dit lokale apotek. Apoteket er nemlig meget andet og mere end blot et sted hvor man kan afhente læge ordineret medicin.

På et apotek kan du købe rigtig mange af de ting du har brug for i det daglige – og på ferien. Når du eksempelvis køber solcreme, myggespray eller medicin mod feriemave på dit apotek kan du være sikker på at produkterne holder en høj kvalitet.

Benyt Asnæs Apotek – dit lokale apotek i Asnæs

Er du bosiddende i det smukke Odsherred hedder dit nærmeste apotek Asnæs Apotek.

På Asnæs Apotek finder du alt hvad du skal bruge inden for såvel håndkøbsmedicin som kosttilskud og øvrige apotekervarer. Asnæs Apotek er med sin centrale placering i Asnæs Centeret nemt at komme til med offentlige transportmidler, i bil, på cykel eller til fods. Og der er gode adgangsforhold for såvel rollatorer som kørestole i centeret.

Du kan altid hente din læge ordinerede medicin hos Asnæs Apotek idet apoteket fungerer som områdets største udleveringssted for medicin på recept. Dette betyder dog ikke at Asnæs Apotek er det eneste udleveringssted for medicin i Odsherred.

Har du ikke mulighed for at komme ind til Asnæs Centeret kan du få leveret receptpligtig medicin til håndkøbsudsalg i Hørve, Fårevejle, Grevinge og Vig Lyng. Du kan bestille receptpligtig medicin samt håndkøbsmedicin og øvrige apotekervarer online og få dem bragt fra Asnæs Apotek til et af de øvrige udleveringssteder, hvor du efter kort tid vil kunne hente dem. Og er du for syg til overhovedet at komme ud af døren kan Asnæs Apotek tilbyde udbringning af medicin formedelst et lille gebyr.

Klik ind på asnaesapotek.dk og læs mere om apotekets produkter og tjenester.

Flere Nyheder