Find din lokale tandlæge i Vallensbæk online

04 maj 2020
Astrid Pedersen

Ser du din tandlæge så ofte som du bør, det vil sige en gang hvert halve eller hele år? Svarer du ja til dette spørgsmål, behøver du ikke at læse videre – for så er du mønster eksemplet på en tandlæge patient, som gør det helt rigtige. Med stor sandsynlighed har du ikke videre problemer med dine tænder, fordi du giver tandlægen mulighed for at fange problemerne før de udvikler sig til egentlige lidelser – så tillykke med det!

Svarer du der imod nej, bør du også straks fatte knoglen og se at få bestilt tid til et tand eftersyn og en dertil hørende rensning. For så er det nemlig på høje tid med et tandlæge besøg, som kan forebygge sygdomme og smertefulde lidelser i dine tænder og i dit tandkød.

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge?

Du føler sikkert, at du gennem hele din barndom har fået tudet ørerne fulde med at du skal besøge tandlægen hvert halve år. Men når alt kommer til alt, er der ikke rigtig nogen grund til det. Dine tænder fejler jo ikke noget – der er ingen smerter eller blødninger fra tandkødet ved tandbørstning.

Dette behøver dog ikke at betyde, at der ikke er noget i gære. Ansatser til eksempelvis parodontose eller karies kan sagtens ligge skjult på steder, du ikke kan se med det blotte øje – for eksempel under tandkødsranden eller mellem dine tænder. Når først tandkødet begynder at bløde og trække sig til bage, eller tandpinen dunker løs i dine tænder og i din kæbe, er skaden sket. Og så kigger du måske på dyre rod behandlinger eller en lang og smertefuld behandling mod parodontose.

Leder du efter en dygtig og kompetent tandlæge i Vallensbæk, kan du altid besøge Tandlæge Mille Kjær – læs mere, og bestil tid til din første behandling, på hjemmesiden https://www.milletand.dk/ 

Flere Nyheder