Find nordsjællands bedste slagteri online
Driver du et landbrug – eventuelt med tilhørende gårdbutik – og en besætning af svin, får eller kreaturer? Så kan du med fordel vælge det moderne slagteri Kosakgårdens Slagteri, når dyrene skal slagtes og parteres.
Udskæring af køer og kalve
Kosakgårdens Slagteri sørger ikke blot for, at dine kreaturer bliver slagtet på forsvarlig vis. De dygtige og kompetente slagtere sikrer sig ved samme lejlighed, at kødet bliver parteret efter dit eget ønske. For kvæg gælder det, at kødet skæres op i de mest populære og anvendte udskæringer.
I den traditionelle pakke får du udskæringer så som Osso Buco, klump, højreb, tykkam, bryst, lårtunge, tykstegs filet, mørbrad, tyndsteg, culotte og cuvette, tværreb, inderlår og yderlår, og hakket kød i den finhed eller grovhed, du ønsker.
Du kan også tilvælge grill pakken, som prioriterer mere grill egnede udskæringer, og blandt andet inkluderer bovsteak og short ribs. Eller du kan vælge, at en større del af udskæringerne skal hakkes op til fars – så vil du modtage tværreb og bryst, bovsteg eller tykkam, eller alle tre dele, i hakket version.
Partering af grise
Står du for at skulle slagte svin, kan du ligeledes vælge mellem forskellige udskærings modeller. Den klassiske partering inkluderer hoved og indmad (som for eksempel anvendes til sylte), 2 kamstege og op til otte koteletter, bov til fars, nakkesteg og mørbrad, hele skanke, stege flæsk (bryst flæsk), ribbensteg (flæskesteg), skinkesteg, slag til rullesteg eller rullepølse, inderlår, klump, stegeben og kogeben, svær og hakket kød til fars. Til denne basis partering kan tilvælges en detail udskæring, som inkluderer ridsede stege samt stegeflæsk i skiver, schnitzler, skinke culotte og filet mignon.
Du kan som ejer af en gårdbutik vælge at få vakuum pakket dit kød med vægt- pris- og dato mærkning, klart til frysning eller lagring i køledisk eller køleskab. Få mere information på http://www.kosakgaarden.dk/