Find spændende tapas i Aalborg

07 november 2022
admin

editorial

Små spanske retter kendt som tapas og pintxos er en god måde at smage en række forskellige smagsvarianter på uden at overdrive. Tapas er typisk krydrede snacks, mens pintxos er tapas, der serveres på brød eller ristet brød. Her er en guide til nogle af de bedste tapas og pintxos i Spanien.

Find de bedste tapas i Barcelona

I Barcelona bør tapasfans tjekke Cal Pep, som er kendt for sine innovative tapasretter som blæksprutte grillet på trækul og hvidløgsrejer. For pintxos skal du tage til Bar Pinotxo på fødevaremarkedet La Boqueria, hvor du kan vælge mellem et bredt udvalg af tapas serveret på brød.

tapas aalborg

Gå på tapas bar i Madrid

I Madrid er La Casa de las Tapas et godt sted at få tapas med muligheder som patatas bravas (kartofler med en krydret sauce) og croquetas (kroketter). Hvis du vil have pintxos, kan du prøve Bodega de la Ardosa, som har en omfattende menu med tapas serveret på brød.

Udforsk San Sebastian

I San Sebastian er Donostia-San Sebastian hjemsted for nogle af de bedste tapas og pintxos i landet. Hvis du vil have tapas, kan du tage til La Cuchara de San Telmo og få retter som salt torsk med hvidløgsmayonnaise eller Jamon Iberico med figner. Hvis du vil have pintxos, kan du besøge Ganbara, hvor du kan vælge mellem laksetatar og miniaturehamburgere.

Uanset hvor du befinder dig i Spanien, er tapas og pintxos en fantastisk måde at prøve nye smagsoplevelser og det lokale køkken på. Så tag en gruppe venner med og tag på tapasbar til en aften med god mad og god stemning.

Hvor kan jeg finde de bedste tapas i Aalborg?

Har du ikke mulighed for at tage sydpå til Spanien og de mange lækre restauranter og barer, der serverer tapas, kan du i stedet bestille tapas take away på https://mumsshop.dk/tapas/.

Flere Nyheder