Genopdag læselysten med lydbøger

23 april 2019
Astrid Pedersen
Genopdag læselysten med lydbøger

Er det begyndt at knibe med synet, eller er din hverdag blevet for travl til, at du kan fordybe dig i en god bog? I begge tilfælde kan lydbøger være løsningen. Gode lydbøger har ingen alder. De kan nydes af såvel den travle erhvervsperson, som er på farten meget af tiden som ældre mennesker, som ikke længere kan læse særligt længe ad gangen på grund af svigtene syn.

Før i tiden var lydbøger fortrinsvis tiltænkt svagtseende mennesker, men flere og flere har fået øjnene op for de mange fordele ved at lytte til lydbøger. Når du lytter til lydbøger, kan du samtidig få noget fra hånden – for eksempel rengøring, tøjvask, eller afslappende strikning. Du kan lytte til lydbøger, mens du kører bil – og selvfølgelig i toget eller på flyet.

Slap af med spændende lydbøger

Lydbøger er ren afslapning. Du behøver ikke at anstrenge øjnene, eller sidde ret op og ned med en tung bog i hænderne, når du har lydbøger. Du kan lytte til dine lydbøger mens du ligger i sengen og slapper af, eller mens du går rundt og laver mad.

Er du lidt sløj, kan du bruge lydbøgerne som underholdning indtil du er rask igen. Og så er det nemt at tage lydbøger med på ferie, blot du har en smartphone eller en tablet og et par gode hovedtelefoner. Så kan du lytte til dine lydbøger når du vil, og hvor du vil. Du kan vælge at downloade en stak lydbøger inden du tager af sted – så slipper du for at bruge data på dit mobil abonnement, mens du er udenlands.

Find de bedste lydbøger hos Politikenbooks

Det største og mest varierede univers af lydbøger på dansk finder du hos Politikenbooks. Her får du adgang til et kæmpe udvalg af lydbøger inden for alle genrer og temaer. Se dem alle på politikenbooks.dk

Flere Nyheder