Hvad er akupunktur?

02 februar 2020
Astrid Pedersen

Du forbinder måske mest akupunktur med nåle, som stikkes ind forskellige steder på kroppen. Dette er også korrekt. Direkte oversat betyder akupunktur nemlig behandling med nåle. Men akupunktur er meget andet og mere end blot nålestik.

Med akupunktur kan du opnå rigtig gode resultater, når det handler om fysiske lidelser så som astma og allergi, bihule og kæbehule betændelse, for højt eller for lavt blodtryk, fibromyalgi, hovedpine og migræne, hud problemer som for eksempel acne, eksem eller udslæt, kredsløbs relaterede lidelser og hold i nakken, blot for at nævne nogle få.

Samtidig er der meget, der tyder på, at du ved hjælp af akupunktur kan få bugt med psykiske og mentale tilstande som for eksempel depression, angst og stress.

Hvordan virker akupunktur?

Filosofien bag akupunktur bygger på den østlige medicinske tradition. I denne livsanskuelse består mennesket af energi (chi), som via de såkaldte meridianer transporteres rundt i kroppen. Hæmmes energien i sit flow, vil der opstå ubalancer i systemet, som fører til sygdom, inflammation eller andre lidelser. Her kan akupunktur hjælpe.

Med nålestik kan disse blokeringer nemlig opløses, så der atter er fri bane for de livgivende energier. Og så får kroppen mulighed for at hele sig selv.

Hvor kan jeg få en professionel akupunktur behandling i Herning?

Hvis du er bosat i Herning, og leder efter en dygtig og erfaren akupunktør som kan hjælpe dig med en af oven for stående lidelser, kan du trygt kontakte Rygcenter Midtvest. Hos Rygcenter Midtvest finder du nogle af områdets dygtigste og mest erfarne behandlere, især når det handler om lidelser i ryg og i bevæge apparatet. Rygcenter Midtvest tilbyder effektiv akupunktur behandling, udført af rutinerede behandlere. Du er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder når du lægger dig på briksen hos Rygcenter Midtvest.

Du kan læse mere om akupunktur på rygcentermidtvest.dk

Flere Nyheder