Hvad er det særlige ved reiki healing?

08 marts 2021
cecilie_mortensen

Reiki er en måde at heale på, som mere eller mindre kan læres af alle. Det skyldes også, at denne form for healing er den, som er mest tilgængelig at lære. Healingen er både relativt enkel og ikke mindst naturlig, og der arbejdes gennem forskellige håndstillinger og håndspålæggelser for at skabe bedring. 

Hvis du nysgerrig på de muligheder, der er med reiki healing, så læs endelig med herunder. 

Værd at vide om reiki healing 

Her kan reiki bruges

Reiki healing kan bruges i mange forskellige situationer. Først og fremmest kan healingen laves på alt fra mennesker, dyr, planter m.m.

Du får aktiveret din evne til at heale

Når vi snakker om reiki healing, så er der en forståelse af, at du har en medfødt evne til at give energier videre, som er helbredende. Og netop denne helbredende energi får du aktiveret, når du selv lærer reiki. 

Dette kan du med reiki healing 

Med reiki healing bliver du i stand til at kunne genoprette ubalancer i kroppens energi. For det er netop ubalancer, som er med til at forårsage diverse symptomer og ubehag, som måtte opleves ved den, du arbejder med.

Noget der også taler for reiki healing er, at du kan heale så meget, som du ønsker med denne metode – og uden at du selv bruger af den energi, du har. Du vil derfor heller ikke opleve, at du bliver træt eller udmattet af at heale. 

Vil du selv lære reiki healing? 

Hvis du selv gerne vil lære reiki healing, så er dine muligheder gode. Der findes nemlig en række forskellige kurser, du kan komme på, hvor du lærer denne metode til punkt og prikke. Der er naturligvis kurser på forskellige niveauer, da det tager tid at blive blandt de dygtigste til reiki healing. Men det er muligt – og på de højeste niveauer kan du blive en reikimester. 

Flere Nyheder