Hvad er dit skulderproblem opstået af?

16 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Du kender måske det med, at man vågner op efter at have haft en umiddelbar god nats søvn, men når man så løfter armene for at strække sig, så kan man mærke, at der er noget, der går ondt i skulderen.

Den værker lidt og giver udslag i smerte, når man bevæger den på en bestemt måde, så man forsøger at holde den i.

Ens første tanke er, at man måske har ligget forkert på den eller fået en nerve i klemme, så den lige skal åbne sig helt op og måske vågne fra sin søvn, da den har “sovet” i løbet af natten.

Men det står på resten af dagen, så man begynder at overveje, hvad man lige har lavet dagen før, som eventuelt kunne have afstedkommet den skade.

Dyrkede man mere sport, end hvad man plejer?
Lavede man noget hårdt fysisk arbejde?
Fik man et slag på skulderen?

Hvad er problemet med skulderen kommet af?

Dagen før virkede ikke anderledes, så måske var det dagen før, at man lavede noget voldsomt, som der så først har givet udslag i dag, men så begynder minderne at tåge lidt for en, da det bliver svært præcist at huske, hvad der er sket.

Men sikkert er det, at det ikke går væk af sig selv.

Måske er det bare alderdom, og man skal netop begynde at bevæge ens skulder noget mere, så den ikke låser sig fast i løbet af en arbejdsdag.

Men det kan jo også tænkes, at det er en gammel skade, der er brudt ud igen, for du havde et uheld for en del år siden, der ramte skulderen.

Men tænk så også lige, hvis det er en infektion, der er gået i skulderen, eller en bakterie, som der skal ses på!

Der er ikke andet for: man må se at få set på det.

Flere Nyheder