Hvis man vil blive oplært gennem healingskurser

12 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Kender du det udtryk med, at hvis guden ikke kan komme til bjerget, så må bjerget komme til guden?

Det er en anden måde at sige på, at hvis man vil nå til en given løsning, så må man nogle gange tage drastiske løsninger i brug for at nå hen til den løsning, som umiddelbart er den bedste af slagsen, selvom den er besværlig.

Det skal ikke forstås, som at man er stædig og bliver på ens sti, selvom den er for bøvlet, for så ville man jo ikke kunne se muligheder for ændringer, som der lægges op til i udtrykket.

Denne indledning starter vi ved, fordi healingskurser som sådan ikke er noget, som alle vil anerkende som en god videnskab – hvis man da overhovedet kan kalde det en videnskab overhovedet – men man ser dog flere mere eller mindre officielle henvisninger til at prøve sig med den slags.

For man kan jo sige, at selvom det ikke er videnskabeligt bevist, hvordan det virker, så gør det vel ikke det store, hvis det reelt virker?

Man vælger den sti med healingskurser

Mange oplever næsten religiøse mirakler med sådan nogle healingskurser, hvorfor de får en hel forandring i deres liv, så de vælger at dedikere deres liv til også at ændre andre med at få bedring i deres liv via healingskurser, som andre ting hidtil ikke kunne hjælpe dem med.

Her skal man så være klar på, at det måske kun er en selv, der kan se lyset i den forbindelse, og at ens anerkendte diplomer på væggen og ens private praksis i hjemmet måske ikke er noget, der ligefrem tiltrækker gevaldigt mange kunder til.

Derfor skal man selv gøre en stor indsats, hvis man vil have det til at løbe rundt, specielt i starten som bekendt er en svær fase at begå sig med.

Flere Nyheder