Lad tandlægen hjælpe dig med at bevare dine tænder stærke og sunde

04 september 2020
Astrid Pedersen

Er det ved at være længe siden du sidste satte dig i tandlæge stolen og gabte op – så længe siden at du hverken kan sætte dato eller årstal på? Så er det på tide at komme af sted. Når du passer dine årlige eller halv årlige tandlæge besøg har du den bedste chance for at forebygge alvorlige sygdomme og dårligdomme i tænder og i tandkød – for eksempel karies (huller i tænderne) eller parodontose.

Hvilken tandklinik i Hammel skal jeg vælge?

Hvis du er bosiddende i Hammel eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Tandlæge Inge Møller i Thorsø som din faste tandlæge klinik.

Tandlæge Inge Møller er en særdeles veldrevet klinik som af mange klienter bliver karakteriseret som både hyggelig og rar – ikke ord man sådan lige forbinder med en tandlæge klinik. Hos Tandlæge Inge Møller får du en personlig og på samme tid professionel behandling som tager afsæt i dine individuelle problematikker.

Når du første gang møder op til et tand eftersyn og en dertil hørende rensning af tænder og tandkød hos Tandlæge Inge Møller vil dine tænder og gummer først blive grundigt undersøgt. Ud over det manuelle tand tjek vil Tandlæge Inge Møller sørge for at optage røntgen billeder således at eventuelle tilløb til dårligdomme mellem tænderne eller under tandkødskanten kan identificeres. Tandkødslommerne vil blive målt for at tjekke om der skulle være ansatser til parodontose.

Her efter vil dine tænder blive pudset og renset i bund. Alle tandsten og plak belægninger fjernes ved hjælp af ultralyd, og tændernes emalje poleres således at det bliver svært for nye belægninger at få fodfæste. Og så vil du få tandlægens personlige anbefalinger til din daglige tandpleje og mund hygiejne.

Du kan læse mere om Tandlæge Inge Møller og booke din næste tandlæge aftale online via hjemmesiden tandlægeingemøller.dk

Flere Nyheder