Lav ikke en aftale med din øjenlæge for langt ude i fremtiden

01 november 2019
admin

Umiddelbart lyder det jo egentlig smart, at man sørger for at booke sig ind lang tid ude i fremtiden hos ens øjenlæge, fordi man så kan indføre det i kalenderen og sørge for, at man har det prioriteret som det første, og man næppe skal til at rykke aftaler rundt.

Således må de andre aftaler vige for denne, for selvom det jo nok er en vigtig aftale, så ser man helst, at man ikke får travlt med kort varsel og skal koordinere med arbejdet akut, få nogle til at hente børn eventuelt, køre dem til fritidsaktiviteter med videre, fordi man får en akut tid.

Selvfølgelig kan det nogle gange blive nødvendigt med en akut tid, hvis der er noget presserende, og andre gange har man måske nogle symptomer, man ikke kan forklare, og så vil man jo gerne tilses hurtigst muligt, så man kan få svar på, hvad det er.

Det er jo ikke garanteret, at det går væk af sig selv.

Har man så netop ikke en af de ovenstående situationer, så sørger man måske for at få en tid langt ude i fremtiden, fordi der så også er ledigt for øjenlægen, end at man skal presses ind på nogle skæve tidsrum.

De fleste øjenlæger kan man jo booke sig ind hos online, men ellers man kan nok også få en tid på gammeldags manér ved at ringe ind, men det er altid rart så lige at få det på skrift også med eventuelt en kvittering, så man ikke hørte forkert.

Men hvad sker der så som regel, selvom man har indført aftalen i ens kalender?

Man glemmer den.

For den ligger så langt ude i fremtiden, at medmindre man har smerter i øjnene konstant, så får man svedt det ud.

Vælg derfor en tid hos en af landets bedste Øjenlæge i København, nemlig vibenshusoejenklinik.dk med en tid, der ikke er for langt ude i fremtiden, men heller ikke altid for tæt, medmindre det er akut.

Flere Nyheder