Lyt intenst til din kostvejleder

29 marts 2020
Anders Lundtang Hansen

Når man får tildelt en kostvejleder, så ved man, at den er gal; men man kan også selv vælge at spørge en kostvejleder til råds, hvad man skal sammensætte af ens kost, så man kan leve sundere.

Netop indtaget af mad, mængden og sammensætningen er en af hovedårsagerne til, at specielt os i den festlige verden dør: det er livsstilsygdomme, som vi har så forbandet svært ved at slippe, fordi vi ofte kan bekræfte hinanden i, at det, man spiser, egentlig er meget godt – for det smager jo godt.

Det er vanedannende på kanten til et misbrug.

Men det er svært at slippe udenom, fordi der er tilbud alle vegne på dårlig kost, og man kan let få det til selv en billig penge, og vi giver ofte de dårlige vaner med videre til vores børn.

Godt nok kan man læse sig til, hvad man bør spise, men det er jo bare noget på skrift, og man finder undtagelser, smuthuller eller andet, så man mere eller mindre kan leve, som man plejer.

Men når man har en kostvejleder tilknyttet en, så står man til ansvar for ikke bare en anden person, hvor der måske er nogle delmål at nå, men man bliver også konstant konfronteret med, at ens usunde livsstil kan ende med at tage livet af en.

Det er den slags påmindelser, som virkelig kan være med til at gøre, at man lægger kosten om, for det handler jo om de langsigtede glæder end bare at blive tilfredsstillet lige nu.

Men det svære er også, at man skal vedligeholde de gode vaner bagefter, når man har nået nogle mål, men både undervejs og til at lægge en god plan bagefter, der er Frededamgaard.dk blandt de bedste til at kunne lægge et godt skema for dig med videre, hvad du skal gøre for at komme til at leve sundere.

Flere Nyheder