Når der skal være hjælp til at afholde en julefrokost

07 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Når der skal være hjælp til at afholde en julefrokost

Lad os i denne sammenhæng se på det mulige eksempel, at man er firmaejer af en større eller mindre grad, som sammen med medarbejderne eller endda ledelsen for den nærmeste afdeling skal blive enige om, hvordan en julefrokost skal eksekveres.

Hvad gør I så?

Måske er der ikke rigtig nogle af jer, der er de store kokke og kan finde ud af at kokkerer, og dog kan I enstemmigt godt blive enige om, at I er trætte af billig købemad, som bare bliver koldt på vejen til turen.

Desuden er der ikke rigtig nogle af jer, der kender nogle, som er villige til at lægge et passende stort lokale til den del af et arrangement, men værst af alt, så er der ingen, der rigtig melder sig, fordi man frygter ved at påtage sig den tjans, at folk ikke betaler det beløb, man hver især skal ligge og betale som depositum for lokalet.

Og så melder der sig bare en masse andet palaver i den forbindelse, for hvem skal sørge for drikkelsen? Hvem kan lide hvilke typer af sprut? har vi nogle allergikere, så man skal købe noget særegent?

Lægger man et budget for at være godt gammeldags dansk retfærdig, hvor hver personlig skal lægge lige meget, som man enten forud eller bagefter afregner, så kan man måske blive enige om, at den person, der køber det billige brød fra den nærliggende butik, er lettere stillet end vedkommende, som skal handle en steg hjem fra slagteren.

Men ved du hvad, du slippe for alle disse bekymringer ved at lade dine julefrokost foregå hos malt.dk.

Så skal budgettet bare lægges til, at disse kan stå for frokosten, og det kan sagtens lade sig gøre.

Jeres eneste bekymring bliver faktisk bare at huske at dukke op og komme sikkert hjem igen.

Nemmere kan det da ikke blive at afvikle en julefrokost.

Flere Nyheder