Sæt dine traumer fri med forløsende TZ terapi

06 januar 2019
Astrid Pedersen
Sæt dine traumer fri med forløsende TZ terapi

Føler du ofte, at du ikke slår til? Er du hjemsøgt af negative tanker og mønstre i din adfærd, som du ikke selv føler, at du er herre over. Og går det ofte ud over din familie, dit arbejdsliv, og ikke mindst dig selv? Så kan en alternativ behandling som for eksempel TZ være løsningen for dig. Læs mere i det følgende om, hvordan du kan øge din livskvalitet med TZ.

Hvordan kan TZ hjælpe mig?

TZ står for Traumeforløsende Zoneterapi, men kan ikke på nogen måde sammenlignes med konventionel zoneterapi. Som behandlingsform er TZ nemlig langt mere avanceret og kompleks i sin udformning, og dertil særligt udviklet med henblik på behandling af traume betingede lidelser i krop, sjæl og psyke. Terapeut Lonni Stærk har igennem de seneste seks år praktiseret TZ i sin klinik Stærk Helse i Thisted, og det med stor succes.

Flere klienter melder om øget livskvalitet fra første behandling, og efter ganske få sessioner vil man tydeligt kunne mærke ændringer i såvel humør som energi niveau og fysisk såvel som mentalt overskud. Lonni har selv udviklet og forfinet det stærke og effektiv behandlings system TZ, som inddrager flere af de mest anvendte terapi former i et holistisk og individuelt tilrettelagt forløb. Med TZ vil du hurtigt kunne mærke en øget bevidsthed om din fortids indflydelse på din nutid, samt få en masse nyttige redskaber, som kan hjælpe dig med at bearbejde dine traumer.

Selve terapien har til formål at forløse den blokerede energi i kroppen, samtidig med at der åbnes op for de psykiske mekanismer ved hjælp af eksempelvis Tankefelts Terapi (TFT) og Emotionel Frigørelses Teknik (EFT). I tilfælde af svære traumer, som eventuelt er fortrængt i den rationelle hukommelse, kan Matrix og Regressions Terapi anvendes til at komme til bunds i disse.

Læs mere om TZ terapi i Thisted på staerkhelse.dk

Flere Nyheder