Skån hørelsen med effektive høreværn

05 april 2020
Astrid Pedersen

Vi lever i en tid, hvor vi nærmest fra dagens start til slut er omgivet af støj. Nogen gange i en grad så vi faktisk ikke lægger mærke til hvor slemt det er. Navnlig mennesker, som arbejder i særdeles støjende miljøer, har en tendens til at glemme hvor skadeligt støj er for sundheden. Man vænner sig til det – men det betyder ikke, at hørelsen tåler støjen bedre.

Faktisk vil hørelsen tvært imod blive slidt hurtigere ned, hvis den dagligt udsættes for støj i store mængder, i høje koncentrationer, og over længere perioder.Eksempelvis ansatte i en børnehave kan være udsat for så store støjmæssige belastninger i det daglige, at de udvikler høretab tidligere end andre mennesker. Pædagoger og pædagog medhjælpere burde rent faktisk være iført høreværn meget af deres arbejdsdag for at skåne deres hørelse.

Det samme gælder for visse typer af udøvende musikere, også inden for klassisk musik. Håndværkere og arbejdsmænd i industrien og inden for bygge og anlægs branchen bruger nærmest rutinemæssigt høreværn, og i visse situationer er det faktisk påkrævet ved lov. Så hvorfor ikke se realiteterne i øjnene og begynde at bruge høreværn, hvis din hverdag er præget af støj?

Hvor finder jeg de bedste høreværn i København?

Hvis du ønsker at skåne dine ører, bør du finde dine nye høreværn hos en specialist. På den måde er du sikker på, at du får et sæt høreværn, som passer til dine behov og din situation.

Hos Helenes Høreklinik kan du for eksempel finde de smarte musiker høreværn, som har forskellige dæmpnings grader, som kan bruges i henholdsvis øvelokalet og på scenen. Du kan også købe sovepropper, som sikrer din nattesøvn selv om din bedre halvdel snorker, eller der er støj fra gaden udenfor. Og endelig findes der høreværn til dig, som bliver stresset af larmen i storrums kontoret.

Du kan se alle høreværn hos Helenes Høreklinik på heleneshøreklinik.dk

Flere Nyheder