Smerter i ryg eller nakke? Prøv en dygtig kiropraktor

Smerter i ryg eller nakke? Prøv en dygtig kiropraktor

oktober 2, 2019 Slået fra Af admin

Når du har ondt i ryggen – for eksempel i form af smerter i øvre ryg eller spændinger over lænden – hold i nakken, eller fastfrosne led, kan det virke utroligt opslidende for hele dit system. Du bliver hurtigere træt og irritabel, og faktisk vil du højst sandsynligt opleve, at dårligdommene breder sig.

Det er nemlig ikke unormalt, at man kompenserer i andre dele af kroppen eller i bevæge apparatet, når man oplever smerter eller ubehag eet sted. Derfor er det vigtigt, at du opsøger hjælp, når du oplever smerter omkring rygsøjle, lænden, nakken, skuldrene eller bækkenet. Ellers risikerer du bare at udvikle spændingshovedpine eller skader på kroppens øvrige led.

Få den rette hjælp hos kiropraktoren i Hammel

I Hammel, som er centralt placeret i Midtjylland, finder du nogle af Danmarks dygtigste kiropraktorer. Med kiropraktorer, som har gennemført universitets uddannelser fra Danmark, England og USA i sin stab, er Kiropraktoren i Hammel blandt de førende inden for feltet.

Hos Kiropraktoren i Hammel får du en professionel og grundig behandling fra det øjeblik, du træder ind gennem døren til din første konsultation. Du vil modtage en tilbunds gående udredning, som har til formål at afdække sin sygehistorie og fortælle kiropraktoren, om der er særlige forhold, han eller hun bør tildele særlig opmærksomhed.

Kiropraktoren vil foretage en grundig palpation – det vil sige, at han eller hun med sine hænder vil gå ind og mærke efter, hvorledes din rygsøjle bevæger sig, og hvorledes det forholder sig med smidighed og mobilitet i dine led. Om nødvendigt vil der blive foretaget en røntgen undersøgelse, som kan afsløre skader eller forhold skjult for det blotte øje – for eksempel en mindre piskesmælds skade i nakken eller en diskusprolaps i anmarch.

Du er med andre ord i sikre hænder hos Kiropraktoren i Hammel – læs mere på https://kiropraktoren-hammel.dk/