Terapi af kroppen kan hjælpe med at afstresse sindet

Terapi af kroppen kan hjælpe med at afstresse sindet

oktober 9, 2019 Slået fra Af admin

I dag ved vi mere og mere om, hvordan krop og sind påvirker hinanden. Hvis du er træt, stresset eller har andre former for problemer, hjælper det derfor ikke bare, at du får bearbejdet de problemer. Det handler også om, at du bearbejder din krop. Ved at finde ro i kroppen kan du nemlig finde ro i sindet, og det kan hjælpe dig til, at du overordnet får det bedre. 

Der findes mange behandlere, der kan stå for kropsterapi. Et af de steder, hvor du kan få hjælp af en meget erfaren og dygtig behandler, hos Trine Pelle. Hun udfører psykomotorisk terapi, der netop bygger på, at kroppen og sindet hænger sammen. Dermed kan hun altså hjælpe dig i en lang række forskellige situationer. 

For eksempel kan hun lære dig, hvordan du kommer ordentligt ned i gear. Det er afgørende for, at du kan slappe ordentligt af. For når vi har haft en travl og stresset periode, burde vi jo netop slappe ordentligt af, men sådan kommer det bare ikke altid til at være. I dag er der mange af os, der har så travlt, at vi hele tiden kommer til at køre i et for højt gear. Det er ikke sundt for os. 

I nogle tilfælde er det særlige situationer, der gør dig lidt nervøs, spændt og stresset på en gang. Det er for eksempel, hvis du er gravid. I det tilfælde vil det være en kæmpe opgave, der ligger og venter på dig, men du har ofte ikke rigtig begreb om, hvordan det kommer til at gå. Det gør hele situationen meget anderledes end andre situationer, som du tidligere har stået i. 

Trine Pelle arrangerer fødselsforberedelse for par, hvor der også er fokus på, at du som gravid får slappet ordentligt af op til fødslen. For det er jo et kæmpe arbejde, din krop skal udføre i den kommende tid. Læs mere om hendes metoder her