Vælg den rette børnetandlæge i Rudersdal Kommune

01 november 2021
Astrid Pedersen

editorial

Den dag i dag tilbydes alle børn gratis tandpleje gennem hele deres tid i daginstitution og skole. Indtil de fyldte attende år kan dine børn således gå til tandlæge uden at det koster dig en kroen.

Alle udgifter er dækket af det offentligt. Og alle skoler har en fast obligatorisk tandlæge ordning som børnene frit kan benytte.

Det er dog ikke altid at denne ordning fungerer optimalt for alle børn. Hvis du oplever at dit barn vægrer sig ved at gå til tandlæge kan det være en god idé at opsøge en privat børnetandlæge. Her vil dit barn kunne få en helt anden oplevelse i forbindelse med tandlæge besøget.

Hvis du vil slå to fluer med ét smæk vælger du en tandlæge som kan betjene såvel børn som voksne. På den måde kan hele familien gå til tandlæge samme sted. Og for dine små børn vil det være ensbetydende ed endnu mere tryghed hvis de kan se at mor eller far går til tandlægen på samme måde som dem selv.

Hvor kan jeg finde en god børnetandlæge i Virum?

Er du og din familie bosiddende i Rudersdal Kommune, for eksempel Virum, Holte, Lyngby eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Tandklinikken for Små & Store som jeres fælles tandlæge.

Tandklinikken for Små & Store er en hyggelig tandlægeklinik befolket med dygtige og kompetente personaler i form af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Hos Tandklinikken for Små & Store vil der altid blive taget kyndig og omsorgsfuld hånd om såvel store som små patienter. Der lægges vægt på den personlige behandling, og på at give især de mindste så god en oplevelse med tandlæge besøget som overhovedet muligt. Sådan forebygges tandlægeskræk i fremtiden nemlig bedst.

Du kan læse mere om Tandklinikken for Små & Store, og bestille tid til konsultation for dig selv eller dit barn, på https://intellident.dk/ 

Flere Nyheder