DEL

Hvad har du egentlig prøvet for at komme et givent problem til livs?

Du har prøvet medicin, gåture, en sundere livsstil, samtaler, røgelser, meditation og rigtig, rigtig meget andet, og selvom det måske hjalp en smule på din skavank i nogle kortere omgange, og du måske følte, du havde mere overskud over de sunde vaner, så blev problemet ved med at være der.

Så du går over til at undersøge markedet for, hvad der findes af terapiformer af både dem, som din læge kan anbefale og henvise til, og så dem, som falder mere under kategorien: “alternative behandlingsformer”, der måske ikke er offentligt anderkendte, men som høster omtale qua beviselige resultater, der ikke nødvendigvis er videnskabeligt funderede eller kan forklares på den måde.

Før i tiden var du måske endda skeptisk overfor den slags, men dit problem har efterhånden sat sig så kronisk, at du er villig til at se bort fra denne skepsis, for nu vil du bare gerne problemet til livs – koste, hvad det koste vil.

Men når du søger søger efter hjælp enten på nettet eller via folk, du kender, som måske har haft samme problem, så lyder der ofte svar, der henviser til mange forskellige behandlings- og terapiformer, så hvad skal man lige forsøge sig med?

Godt nok har man tiden, men det kan jo også blive dyrt i længden, specielt hvis man skal rejse hen til den helt korrekte og bedste klinik.

Vi siger i den forbindelse, at du skal lægge dine penge på zoneterapi i Thisted, nu vi snakker geografi, udgifter til behandling og rejse og at få det bedre.

Det kan lyde lidt søgt, men tro os, når vi siger, at man har forsøgt sig med denne behandlingsform i denne del af landet og haft gavnlig effekt af det.

Det er ikke meget at miste, men en hel masse at vinde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here